Wie zijn wij

An Vanheusden

 • speelt E-hockey sinds 1996 en is gestart bij Silos, Kwatrecht. Sinds de oprichting van de E-hockeyploeg binnen Somival, Waregem is ze een vaste waarde in het eerste team. Ook in het Belgisch nationaal team draait An reeds mee sinds de Worldgames in Utrecht van 1998. An speelt met een zogeheten ‘losse stick’. Dat is een hockeystick die met de hand gespeeld wordt door spelers die nog voldoende spierkracht hebben.
 • traint reeds vele jaren jonge spelers op sportkampen georganiseerd door Parantee. Daarnaast geeft ze ook een aantal keer per jaar hockey clinics aan reguliere scholen die rolstoelhockey willen laten ervaren aan hun leerlingen. Zo ook het VTI in Waregem die 2-jaarlijks een Special Day organiseert.
  Binnen Somival is ze reeds anderhalf jaar assistent trainer en sinds de aanvang van het seizoen 2015-‘16 hoofdtrainer van het 1e, 2e en het 3e team samen met Kenny.
  Ze behaalde het diploma “Algemeen gedeelte Initiator” van de Vlaamse Trainersschool.

Kenny Verbraekel

 • speelt E-hockey sinds 1995 en is gestart bij Silos, Kwatrecht. Sinds de oprichting van de E-hockeyploeg binnen Somival, Waregem is hij een vaste waarde in het eerste team. Ook in het Belgisch nationaal team draait Kenny reeds mee sinds het Iron Cats tornooi in Zürich van 2000. Kenny speelt met een zogeheten ‘T-stick’. Dat is een hockeystick die bevestigd is aan de rolstoel voor spelers die te weinig spierkracht hebben om een handstick te hanteren.
 • traint reeds vele jaren jonge spelers op sportkampen georganiseerd door Parantee. Daarnaast geeft hij ook een aantal keer per jaar hockey clinics aan reguliere scholen die rolstoelhockey willen laten ervaren aan hun leerlingen.
  Binnen Somival is hij reeds vele jaren assistent trainer en coach van het 2e team. Sinds de aanvang van het seizoen 2015-‘16 is hij hoofdtrainer van het 1e, 2e en 3e team samen met An.
  Hij behaalde ook het diploma “Algemeen gedeelte Initiator” van de Vlaamse Trainersschool.