Jill Boon, meter van onze organisatie

Hoe fantastisch was dat!? De werking van de Powerchair Hockey Foundation vzw heeft anderhalf jaar volledig stilgelegen. Geen clinics, geen demonstraties, geen trainingen en vooral geen kamp! 

Maar vorig weekend is die hele periode op 3 dagen weggevaagd. We mochten en konden eindelijk ons hockeykamp laten doorgaan. Opnieuw logeerden we in de fantastische accommodatie van  Bielebale en speelden we hockey in G-Sport Vlaanderen Brasschaat. Je voelde het al bij de eerste intrede van de sporthal, iedereen had er super veel zin in! Het was dan ook voor elke hockeyspeler super lang geleden dat ze elkaar hadden gezien, laat staan dat ze de binnenkant van een sporthal waren binnen geweest. Er werd drie dagen lang gehockeyd met veel enthousiasme en de sfeer was echt opperbest.  

Op zaterdagnamiddag kwam het hoogtepunt van de hele driedaagse: Wat Jill, Kenny en ik al een hele tijd wisten konden we eindelijk laten weten aan onze leden! Niemand minder dan Jill Boon heeft het meterschap van de Foundation aanvaard en bracht ons zaterdag een bezoek! Alsof het de normaalste zaak van de wereld was kroop Jill in een elektrische sportrolstoel en trainde en speelde mee met onze rolstoelatleten. Het was verbazend hoe snel ze de rolstoel onder de knie had en tja, hockey moeten we haar niet leren hé 😉 Beide kanten zijn superblij met de nieuwe samenwerking en we kijken uit naar een volgende ontmoeting.  

Liefste Jill Boon, ontzettend bedankt om onze meter te willen zijn. Bedankt voor de grote ogen die je trok toen je besefte dat onze atleten échte atleten zijn. De missie van de Powerchair Hockey Foundation vzw is promotie en ondersteuning voor deze fantastische sport. We zijn ervan overtuigd dat we samen met jou de beste promotie zullen kunnen maken voor de mooie sport  powerchair hockey!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest