Geslaagd G-sportweekend

Als je onze Facebookpagina volgt, heb je ongetwijfeld al gemerkt dat we een druk hockeyweekend achter de rug hebben. We waren namelijk aanwezig op zowel een G-sportdag in Waregem als in Buggenhout!

G-sportinstuif Waregem

Zaterdag organiseerde Sport Waregem de eerste G-sportinstuif. Zo kon iedereen het volledige G-sportaanbod in Waregem ontdekken aan de hand van infostandjes en initiaties. Uiteraard konden we met de Powerchair Hockey Foundation niet ontbreken.

We brachten een extra elektrische rolstoel mee, zodat iedereen eens kon ervaren wat het was om onze sport te beoefenen. Enkelen waagden zich eraan, zo ook schepen van sport Christof Chanterie. Het was een waar succes met veel kijkers: kortom een mooie promotie van onze sport.

G-sportdag Buggenhout

Zondag hadden we een afspraak in Buggenhout voor een heuse G-sportdag. We hadden een mooie samenwerking tussen de Foundation, Somival en de Wheelblazers. Vijf (oud-)internationals gaven gedurende drie uren alles om zo de sport te promoten. We hadden zelfs twee potentiële spelers die van de sport hebben geproefd en meer informatie over de sport en de clubs wilden. Een meer dan geslaagde dag dus!

We kijken tevreden terug op een mooi weekend met veel Powerchair Hockey. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest