Een heleboel updates

Na een deugddoende zomer zijn we weer hard aan het werk met de Foundation. We hebben heel wat leuke nieuwtjes om te delen!

Hockeykamp

Ons reeds derde hockeykamp was opnieuw een waar succes met 13 enthousiaste hockeyers! We wisselden er intensieve trainingen af met spannende wedstrijden en ’s avonds zorgden we voor lekker eten en leuke activiteiten voor de logés. Jullie vroegen opnieuw om een langer kamp, en daarom is er volgende zomer een primeur: het hockeykamp zal dan 4 dagen duren! De spelers komen aan op donderdagavond en vertrekken zondagnamiddag. Er wordt dus een dagje extra getraind, op vrijdag! Hou de pagina zeker in de gaten zodat, wanneer de inschrijvingen opengaan, je je meteen kunt inschrijven!

EK Hockey

In augustus bezochten we met de Foundation het EK Hockey in Antwerpen om de Red Lions en Red Panthers aan te moedigen. We volgen deze mannen en vrouwen al een tijdje en waren overtuigd dat ze zouden verrassen. En hoe! We zagen fantastische wedstrijden, de Belgen waren in topvorm. Denk maar aan de halve finale van de Lions, waar ze een 0-2 achterstand tegen Duitsland omzetten in een 4-2 winst! De kers op de taart was het goud dat de Lions wonnen. Ook de Panthers speelden het knap en zorgden voor behoud op het hoogste niveau!

We hebben er enorm van genoten en hebben contacten gelegd die hopelijk tot nieuwe samenwerkingen zullen leiden.

Nieuwe seizoen

Ook het nieuwe sportjaar gaat goed van start met twee initiaties! Zo zijn we op bezoek geweest in dagcentrum De Piste in Houthalen en vind je ons binnenkort op de sportdag in revalidatiecentrum Inkendaal. Deze initiaties zijn in het kader van het Fundamentals project van Parantee-Psylos, een project waarbij een aantal G-sportorganisaties naar revalidatiecentra trekken om initiaties te geven. Ons doel is uiteraard om deze prachtige sport te promoten bij nieuwe elektrische rolstoelgebruikers.

We wensen iedereen een leuk seizoen toe met zijn/haar team!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest