Wat een weekend, wat een top gevoel!

Vorige vrijdag vertrokken we naar Brasschaat voor het allereerste zomerkamp. Op het verwachtte tijdstip druppelde iedereen binnen in jeugdverblijf Bielebale en werden de kamers verdeeld en geïnstalleerd. De kookouders van dienst, de ouders van An, hadden spaghetti klaargemaakt die vlotjes binnen ging.  Na het avondmaal werd nog een activiteit aangeboden door Seppe en Hilde. Het was de bedoeling dat iedereen raadde welke persoonlijkheid op zijn voorhoofd was geschreven. Hilariteit alom! Na een gezellige avond werd het tijd om de bedden op te zoeken zodat we fris zouden zijn om de volgende dag aan het sportieve gedeelte te beginnen.

Na een lekker ontbijt trokken we op zaterdag naar het sportcentrum Peerdsbos om te gaan doen waarvoor we waren gekomen: hockey spelen! De hele dag werden oefeningen afgewisseld met wedstrijden zodat tegen vier uur bijna iedereen pompaf was.  Het goede aan club-overschrijdend werken is dat spelers uit verschillende teams en verschillende niveaus heel de dag hebben samen gespeeld en van elkaar hebben kunnen leren.
Na de inspanning volgde  de ontspanning… Toen we terugkwamen in jeugdverblijf Bielebale stond het aperitief klaar op een schaduwplek waar het heerlijk toeven was. Na het avondmaal werd opnieuw een activiteit voorzien. Ditmaal was het een zeer leuke quiz met denk-vragen en doe-dingen. Hartelijk dank aan de creatieve breinen van Seppe en Hilde!

Op zondag was het dan al terug tijd om de kamers op te ruimen en al het gerief te verzamelen. Uiteraard zouden we geen afscheid nemen zonder nog een dag hockey te spelen! Opnieuw trokken we naar Peerdsbos en speelde iedereen de pannen van het dak.  Spelers die elkaar nog niet goed kenden, leerden elkaar beter kennen, contacten werden gelegd, tips werden uitgedeeld. Kortom het was een topweekend! Het was een topbende!

Hopelijk voor herhaling vatbaar!?

Bedankt aan iedereen die dit heeft helpen waarmaken, bedankt ook aan de sponsors want zonder jullie zou dit niet tot stand zijn gekomen. Zodra we de foto’s hebben ontvangen zullen we die met heel veel plezier met jullie delen.

Tot op een volgende activiteit! Groeten An en Kenny.

Vorige | Volgende
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info