Vakantie

Het Belgische en Nederlandse hockeyseizoen zit er op, de vakantie is verdiend voor alle spelers, coaches, scheidsrechters en assistenten! Omdat we weten dat voor sommige hockey spelers een zomer zonder hockey veel te lang duurt, organiseren we dit jaar voor het eerst een cluboverschrijdend powerchair hockey kamp. 20 spelers van verschillende clubs zullen een weekend lang samen trainen in sportcentrum Peerdsbos in Brasschaat.

Op zondag 17 september organiseren we samen met enkele Somivallers de Cuvelier Cup. Dat is een tornooi ter ere van Jules Cuvelier die vorig najaar onverwacht is gestorven. Het was altijd al zijn droom om een tornooi te organiseren met kleine ploegjes op een klein veld. Een duo zal bestaan uit een T-stick speler en een handstick speler. Naast het wedstrijdgedeelte zal ook een parcours gemaakt worden dat elke speler op tijd zal kunnen afleggen. De snelste T-sticker en de snelste handsticker ontvangen een trofee.

In het najaar zullen we trachten een nieuwe Open Training te organiseren. Voor nu een welverdiende en deugddoende vakantie aan iedereen!

An en Kenny

Vorige | Volgende
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info