Vakantie 2018

Hallo hier zijn we weer!

Het begin van de zomer stond weer in het teken van ons hockeyweekend in Brasschaat. 19 spelers hadden zich opnieuw ingeschreven voor het tweede weekend die we konden organiseren dankzij de opbrengsten van Music for Life. We verzamelden op vrijdagavond in het jeugdverblijf Bielebale waar de kamers werden verdeeld en het avondeten ondertussen werd klaargemaakt. Op het menu stond de traditionele spaghetti en nadien was het tijd om te supporteren voor de Rode Duivels. Met een niet zo stabiele wifiverbinding hebben we de match toch kunnen zien en de Duivels op fantastische wijze zien winnen. Er werd nog wat nagepraat en toen ging iedereen richting kamer om te slapen. De volgende dag trokken we met z’n allen richting de sporthal van Brasschaat die een zeer mooie metamorfose heeft ondergaan. Wat toegankelijkheid betreft 100%!
De hockeyvelden lagen al klaar dus we konden heel snel beginnen. De teams werden opgedeeld op basis van niveau en wedstrijdjes werden afgewisseld met oefeningen. Het was ook de ideale manier om voor de eerste keer met onze Smartgoals te kunnen werken. Deze hebben we kunnen aankopen dankzij een project van de G-sport Vlaanderen. We sloten de hockeydag af rond een uur of vier om nadien terug richting Bielebale te gaan. Aperitiefje, avondeten, spelletjes en een hele leuke quiz maakten de dag compleet.
De volgende dag was het al terug tijd om de kamers op te ruimen en alle bagage mee te nemen naar de sporthal want het kamp zou daar eindigen.

Het was opnieuw een super fantastisch hockeykamp die voor herhaling vatbaar is! Weet dat de sportzaal en Bielebale al terug vastliggen voor het jaar 2019. Hou het eerste weekend van juli dus almaar vrij in jullie agenda.

 

Dit kamp konden we niet organiseren zonder de hulp en financiële inbreng van onze enthousiaste Music for Life organisatoren en medewerkers. Bedankt aan iedereen en uiteraard ook aan alle spelers die zich hebben ingeschreven!

Vorige | Volgende
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info