Nieuws uit 2018

Hallo iedereen,

alles heeft eventjes stil gelegen op de sociale media maar dat wil niet zeggen dat er achter de schermen en niet is verder gewerkt. Met veel trots kunnen we u melden dat er deze zomer niet één maar twee powerchairhockey weekenden kunnen worden georganiseerd!

Dankzij de vele acties van Music for Life organiseren we opnieuw een zomerkamp in Brasschaat en daarnaast organiseren we een trainingskamp voor het nationale team dat zich voorbereidt op het wereldkampioenschap in Italië in september van dit jaar. Een hele grote dank u wel aan Studio Brussel, Music for Life en alle mensen die een actie hebben ondernomen om onze vzw te ondersteunen! Dit betekent niet alleen voor ons heel veel maar ook voor alle powerchairhockey spelers in België! Onze missie is niet enkel het geven van trainingen maar ook het bekend maken van onze sport. Via de vele acties en de ontvangst bij Music for Life op het domein Puyenbroeck hebben we weer een aantal mensen kunnen bereiken die nog nooit van onze sport hadden gehoord. Bedankt bedankt bedankt!

Via deze blog willen we ook iedereen bedanken die ons heeft gesteund op de ‘Supporters voor G-sporters’ website. Via G-sport Vlaanderen waren we geselecteerd om mee te stappen in het crowdfunding project ‘Supporters voor G-sporters’. De bedoeling was dat we 200 supporters zouden verzamelen en daarnaast een bepaald bedrag om dan later trainingsmateriaal van onze keuze te kunnen aanschaffen. Wij kozen alvast voor Smartgoals. Dat is een interactief systeem waarmee we de trainingen nog interessanter kunnen maken. Dit project werd positief afgesloten en de Smartgoals zijn dan ook deze week besteld. Benieuwd wat dit zal geven!

Wat een volgende open training betreft kunnen we helaas nog geen nieuws geven. Wegens ziekte enerzijds en een nakende opname in het revalidatiecentrum anderzijds, ligt dit gedeelte eventjes stil. Zodra er meer duidelijkheid is over wanneer we opnieuw aan de trainingen kunnen beginnen, laten we jullie dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

Voor nu wensen we jullie veel hockeyplezier en jullie kunnen ons helpen door andere mensen zoveel mogelijk te vertellen over onze fantastische sport!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest